تبلیغات
پزشکی و سلامت - از گرم و سرد کردن مکرر غذاها بپرهیزید
 
پزشکی و سلامت
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : میعادگاه


نظرسنجی
dostane aziz nazareton dar morede site chieh??nazar bedid






یک متخصص بیماری های عفونی گفت: پیاز پوست کنده شده، میکروب های محیط را جذب می کند و نگهداری آن جهت مصارف بعدی حتی در یخچال، می تواند موجب مسمومیت شود.

دكتر بهرام حاج کریم در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بهتر است غذا به اندازه نیاز تهیه و در صورت اضافی بودن، به محض خنک شدن، در یخچال نگهداری شود.

وی با تأکید بر اینکه باید از گرم و سرد کردن مکرر غذاها پرهیز شود، تصریح کرد: این امر علاوه بر ایجاد مسمومیت در غذاها، موجب از دست رفتن خواص آنها نیز می شود.

حاج کریم افزود: بعد از پختن مواد غذایی، حتی در صورت نگهداری در یخچال، بهتر است طی 24 ساعت آینده، آنها را مصرف کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، ایجاد مسمومیت بسته به نوع مواد غذایی، طرز تهیه، مواد بکار رفته در آنها و مدت زمان فساد را متفاوت دانست و اظهار کرد: برخی از مواد غذایی فاسد شده بلافاصله پس از مصرف، موجب بروز علائم شدید مثل اسهال و استفراغ می شوند.

دكتر حاج کریم با ذکر این مطلب که برخی علائم مسمومیت طی 24 ساعت پس از مصرف بروز می کنند، اضافه کرد: مسمومیت ها در برخی دیگر از غذاها موجب بروز علائمی در کبد به صورت آسیب کبدی، چندین هفته پس از مصرف می شوند.

وی تخم مرغ را محیط مناسبی برای رشد میکروب ها دانست و گفت: این ماده غذایی پس از پخته شدن، به ویژه به صورت نیم پز، بلافاصله باید مصرف شود و نباید صرف آن به زمان دیگری موکول گردد.




نوع مطلب : تازه های پزشکی، 
برچسب ها :





تبلیغات
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
 
 
بالای صفحه